maanantai 11. helmikuuta 2013

Onko sinun tiimisi vuoden tehokkain?

Kesäkuun alussa 7.6. on luvassa aivan loistava ja toivottavasti hauska tapahtuma Punkaharjulla, nimittäin Vuoden Tehotiimi 2013 -kisailu. Tapahtuman tavoitteena on tarjota erilaisille yrityksille, työyhteisöille ja muillekin tiimeille mahdollisuus kehittää tiimihenkeä entistäkin paremmaksi ja tutustua samalla muihin seudun yrityksiin. Ja tämä kaikki leikkimielellä, mitään kovaa fyysistä rasitusta ei ole tarjolla. Toivottavasti sitäkin enemmän onnistumisen iloa ja mukavaa yhdessä tekemisen riemua.


Kisapaikkana Punkaharjun metsät.

Kisa käydään viiden hengen joukkueissa ja sen aikana mitataan kuinka tiimi pärjää taitoa, tuuria, älyä, voimaa, kestävyyttä ja tiimihenkeä vaativissa lajeissa. Se mitä nämä lajit ovat, ei paljasteta ennakkoon, sillä treenipisteitä ei tässä kisassa jaeta. Jokaisen osa-alueen paras tiimi palkitaan, ja kaikissa lajeissa parhaiten menestynyt kruunataan Vuoden Tehotiimiksi.


Ravintola Paviljongin terassi on oiva paikka vietää kesäiltaa.

Myös kannustusjoukot ovat tervetulleita mukaan tapahtumaan, vaatihaan huippusuoritus yleisön tuen. Varsinaisen kisan päälle tietenkin saunotaan ja syödään hyvin. Keittiömestari Huuhilo on luvannut valmistaa paljon erilaisia saimaalaisia herkkuja.

Ja selväähän on, että kunnon kisa vaatii myös komean palkintgaalan. Illaksi kisakansaa saapuu viihdyttämään paikallinen The Reagents -bändi. Luvassa on siis hauskaa menoa ja meininkiä iltamyöhään saakka.

Lisää kisoista voit lukea Lomakeskuksen nettisivuilta.